Content

is king

De Contentmaker

Het goed en effectief inzetten van social media vergt tijd. En kennis en ervaring. Besteed jij je social mediabeheer uit aan De Contentmaker, dan schrijven en plaatsen wij content voor jouw zakelijke accounts op onder andere LinkedIn, Facebook en Instagram. Jij maakt je dus niet meer druk over wat je moet vertellen, hoe je een pakkende tekst schrijft, wat het formaat van je afbeeldingen moet zijn, hoe vaak je iets moet posten en hoe het allemaal werkt per medium. Jij concentreert je voortaan op je core business. Daar ligt jouw kracht en dat is tenslotte de reden dat je bent gaan ondernemen.

 

But first coffee

Wij voeren eerst een goed gesprek. Zodat we jou leren kennen. En jouw doelgroep. Daar draait het tenslotte om. Wat willen jouw (potentiële) volgers lezen? Waar bevindt jouw doelgroep zich? En wat heb jij die te bieden?

Wat is het DNA van jouw onderneming? Welke tone of voice past daarbij? En welke sociale media zetten we in? Welke frequentie heb jij in gedachten? Allemaal vragen die we graag eerst beantwoord zien.

Hierna komen wij in actie. Wij schrijven en plaatsen teksten die leuk zijn om te lezen. Storytelling is een vak apart. Onze teksten bevatten geen spelfouten en vergezellen passende afbeeldingen. Waardevol voor de lezer, herkenbaar voor jouw onderneming en vanzelfsprekend altijd relevant. Zonder dat jij er omkijken naar hebt, schrijven en plaatsen wij jouw berichten. Dus ook als je druk bent, op vakantie geniet van jouw gezin of even geen inspiratie hebt. Jouw marketing gaat altijd door. Zoals het hoort.