Everybody

Has a Story

Referenties

Onze opdrachtgevers vertellen je graag over hun ervaring met De Contentmaker. Natuurlijk doen wij dat ook met alle plezier zelf. Nodig ons dus gerust uit voor een persoonlijk gesprek! Aan de hand van jouw vragen, wensen en ideeën, maken we de mogelijkheden voor jouw onderneming concreet.

Naam: Sjoerd Brok
Functie: Bedrijfsleider
Bedrijf: Stravinsky eten · drinken · slapen

In de hospitalitybranche is beleving alles. Maar hoe breng je dat online over aan je gasten? Dat doet De Contentmaker voor ons. Alle online en offline communicatie wordt door hen verzorgd. Ze hanteren een duidelijke marketing strategie, inspireren ons en borgen een eenduidige en professionele uitstraling. En dankzij de webcare van De Contentmaker krijgt onze online gast altijd direct antwoord. Wij hebben er geen omkijken naar en schenken hierdoor al onze aandacht aan onze gasten in de zaak. Daar ligt onze kracht!

Naam: Renk van der Deen
Functie: Ondernemer
Bedrijf: Renk van der Deen Interieur

Mijn creativiteit is mijn kracht, maar dan wel op het gebied van interieur. Sinds ik mijn sociale media heb uitbesteed aan De Contentmaker, groeit het aantal volgers gestaag, zonder dat ik daar advertentiebudget voor aanspreek. De aanpak van De Contentmaker is persoonlijk, gericht op online interactie en zorgt ervoor dat mijn volgers inzicht krijgen in de toegevoegde waarde van mijn dienstverlening. Als zelfstandig ondernemer vind ik het belangrijk kwaliteit en maatwerk te leveren met mijn herkenbare signatuur eronder. Dankzij De Contentmaker straal ik dat online ook uit.

Naam: Patrick ten Broeke
Functie: Ondernemer
Bedrijf: Patrick’s

Sceptisch was ik 5 jaar terug. Met een zaak waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan, vroeg ik mij af wat ik online te bieden had. De Contentmaker maakte een Facebookpagina voor mij aan en ging aan de slag. Gewend als ik ben alles zelf te bepalen en te doen, was het best spannend dit uit handen te geven. Inmiddels volgen bijna 5.000 personen Patrick’s en is de interactie met ons publiek groter dan ooit. De content die geplaatst wordt is 100% Patrick’s. Dat is wat onze klanten willen zien en wat wij zelf ook belangrijk vinden. Ik houd de focus op mijn klanten en op het ondernemen. De Contentmaker zorgt voor de rest.

Ook zij kennen de voordelen al: