Social Media Beheer

Diensten

Social media beheer

Social media beheer

Social media uitbesteden

Je wilt je social media beheer uitbesteden? Je bent echt niet de enige. Elke ondernemer is zich wel bewust van het belang van social media marketing, maar de uitvoering is vaak een uitdaging. Gebrek aan tijd, kennis, focus en mankracht spelen parten.

De oplossing? Wij gaan jou ontzorgen! De Contentmaker is namelijk gespecialiseerd in het beheren van sociale media kanalen. We ondersteunen je zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Wij zorgen dat jij gezien wordt

Social media moet je actief bijhouden om echt resultaat te bereiken. Updates plaatsen, berichten beantwoorden, foto’s maken, reacties controleren, nieuwe updates verzinnen, creatief blijven. Het kost veel tijd. Tijd die je als ondernemer liever aan je business besteedt. Begrijpelijk. Maar online zichtbaarheid is essentieel om gevonden te worden. Daarom is het uitbesteden van je sociale media een goed idee.

Social media uitbesteden: de voordelen

✓ Exposure
Je maakt (potentiële) klanten bewust van jouw onderneming, producten, diensten en toegevoegde waarde. Het bereik van sociale media is enorm. Zet je het goed in, dan groeit ook de traffic naar je webshop en website.

✓ Binding
Klanten zien niet meer alleen wat je verkoopt. Ze zien wat jij toevoegt als ondernemer. Interactie is dus het sleutelwoord. Wees sociaal en ga online het gesprek aan. Social media is ook een vorm van klantenservice. En die stopt niet wanneer jouw werkdag ophoudt.

✓ Lagere marketingkosten
Social media inzetten is goedkoper dan het lukraak adverteren in een lokale krant. Met sociale media bereik je op het juiste moment rechtstreeks je doelgroep met relevante content. Vergeet schieten met hagel. Het is tijd voor gerichte communicatie voor slechts een beperkt budget.

✓ Omzet
Zichtbaarheid, binding, interactie, webcare, gerichte aandacht; het zorgt uiteindelijk voor groei van jouw merk, reputatie en omzet.

✓ Gemak
Door het uitbesteden van social media beheer heb jij je handen vrij om te ondernemen. Om focus te leggen op jouw business en klanten. Wij zorgen voor jouw online zichtbaarheid. Dat doen we met zorg en aandacht. Want alles wat je aandacht geeft, groeit.

Vast bedrag per maand

Onze social media abonnementen

De Contentmaker maakt niet alleen content. Wij ontzorgen ook. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd van kwalitatief goede content die wij voor jou bedenken, schrijven en plaatsen. Tekst, beeld en daar waar mogelijk ook geluid. Dat scheelt je een hoop tijd. Tijd die je kunt besteden aan je klanten. Met onze abonnementen bieden wij je transparantie. Samen bepalen we welke het best bij jou past. En anders gaan we voor maatwerk. Want niets is ons te gek.

Comfort

275 /maand
 • 2 berichten per week
 • 1 x per kwartaal een nieuwe omslagfoto
 • Webcare overdag

Plus

385 /maand
 • 3 berichten per week
 • 1 x per kwartaal een nieuwe omslagfoto
 • Webcare overdag en 's avonds

Compleet

465 /maand
 • 4 berichten per week
 • 1 x per kwartaal een nieuwe omslagfoto
 • Webcare overdag en 's avonds

Tailormade

465 /maand
 • Een hogere fequentie?
 • Nieuwsbrieven?
 • Websitebeheer?
 • Nieuwe teksten?
 • Meer kanalen?
 • SEO?
 • Niets in ons te gek!
 • Na een goed gesprek maken wij een voorstel op maat voor je.
287 /maand
 •  
402 /maand
 •  
485 /maand
 •  

Liever maatwerk?

Elke klant is uniek. Daarom bieden we ook social media abonnementen aan op maat. Soms wil je het nu eenmaal net iets anders. Wij zijn heel benieuwd en leren je graag kennen. Neem vandaag nog contact met ons op. Dan maken we een abonnement dat bij jou past!

Content is king!

Benieuwd naar onze expertise?

Heb je vragen over contentcreatie, strategieën of online aanwezigheid? Ons team staat voor je klaar! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. We delen graag onze kennis en ervaring om jouw bedrijf te laten groeien.

Vraag het Sharita!

FAQ

Veelgestelde vragen over
social media beheer

Er is geen proefperiode, omdat je bij ons per maand kunt opzeggen, opschalen en afschalen. We gaan natuurlijk voor een langetermijnrelatie, maar willen alleen samenwerken zolang beide partijen er blij van worden.

Jouw socialmediakanalen zijn jouw online etalages. Wanneer deze er professioneel, verzorgd en gevuld uitzien, heeft dat z’n weerslag op jouw bedrijf. Het is tenslotte jouw online visitekaartje. Je wilt bij potentiele klanten een goede indruk achterlaten, laten zien wie je bent, wat je op kunt leveren en dat je de geschikte partij bent. Met je bestaande klanten wil je goed contact houden en ze blijven inspireren. Zij zijn jouw ambassadeurs. Besteed jij jouw social media uit, dan blijf je optimaal zichtbaar zonder dat je er omkijken naar hebt. Jij focust je op je eigen business en wij bedenken, schrijven en plaatsen jouw berichten voor je.

Dat hangt af van welke diensten je wilt afnemen. Na een persoonlijke kennismaking waarin je jouw wensen kenbaar maakt, kunnen we concreet aangeven welke investering het van jou vraagt.

Zeker, óf wij maken jouw content voor je óf we leren jou hoe je dat zelf het meest efficient en effectief doet. We geven 1 op 1 trainingen, incompany-trainingen en trainingen op open inschrijving.

Dat hangt volledig af van jouw leerdoelen. Na een intake weten we exact wat je wilt leren en maken we een voorstel op maat voor je.

Nee. We moeten wel ‘een klik’ hebben. Alleen dan kom je samen tot mooie dingen.

© De Contentmaker