Over ons

Over ons

De Contentmaker

Wie wij zijn?

Jouw contentmaker!

Dankzij onze dienstverlening heb jij je handen vrij om te ondernemen. Om focus te leggen op jouw business en klanten. Om te doen waar je blij van wordt. Wij zorgen dagelijks voor jouw online zichtbaarheid. Dat doen we met zorg, plezier en heel veel aandacht.

Let's get personal

Ontmoet het team

Romée

Jedidja

Roos

Sharita

Maud

Nicole

Wat levert het jou op?

Werken met De Contentmaker

Exposure
Je maakt (potentiële) klanten bewust van jouw onderneming, producten, diensten en toegevoegde waarde.
Binding
Klanten zien niet meer alleen wat je verkoopt. Ze zien wat jij toevoegt als ondernemer.
Lagere marketingkosten
Social media inzetten is goedkoper dan het lukraak adverteren in een lokale krant.
Omzet
Zichtbaarheid, binding, interactie, webcare, gerichte aandacht, het zorgt uiteindelijk voor groei van jouw merk, reputatie en omzet.
Gemak
Als ondernemer heb jij je handen vrij om te ondernemen. Om focus te leggen op jouw business en klanten.

But first coffee

Onze werkwijze

Kennismaken

Content creëren we samen. Natuurlijk doen wij het werk, maar voor input hebben we jou wel nodig. We zijn nieuwsgierig naar jou en wat jou uniek maakt. Of het nou gaat om een langdurige samenwerking of een compacte opdracht, we nodigen je altijd eerst uit voor een persoonlijke kennismaking.

Wensen bespreken

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en kijken we hoe wij je hierin kunnen ondersteunen. Nadat voor beide partijen alles goed doorgesproken en duidelijk is, krijg je uiteraard eerst de tijd om alles te laten bezinken.

Concrete-afspraken-scaled

Concrete afspraken

Voelt het goed en besluiten we met elkaar in zee te gaan? Dan is het tijd voor een uitgebreide sessie. Tijdens deze sessie leren we jou, jouw product/dienstverlening en jouw doelgroep beter kennen. Ook maken we concrete afspraken en zetten we een datum vast wanneer we beginnen.

Voortgang

We houden nauw contact en bespreken regelmatig de voortgang en of alles nog naar wens is. Het mooie is: onze lijntjes zijn kort. Blijkt na een tijdje dat het toch anders moet? Dan passen we ons daarop aan.

Zij kennen de voordelen al

Referenties

© De Contentmaker