Inhaakkalender 2023 | Download hem gratis

 

Dé inhaakkalender 2023 waarmee je contentplanning voor social media afwisselend blijft? Die vind je hieronder! Gratis en wel. Dit overzicht vol met content-ideeën voor 2023 hebben we voor je in een pdf gezet. Zo kan je hem lekker makkelijk downloaden. Want ja, een contentplan maken is stukken makkelijker (én leuker!) als je af en toe inhaakt op de feestdagen en andere speciale momenten van het jaar. Ook voor jouw bedrijf zijn er altijd wel inhakers te vinden die precies aansluiten bij je business!

 

Inhakers: maak van je volgers fans

Je wilt voor je volgers op Instagram, Facebook of LinkedIn natuurlijk elke keer weer content leveren die interessant is. Content die voor jouw doelgroep leuk en waardevol is om te lezen. Een inhaakkalender biedt jou het hele jaar houvast als je even niet meer weet waarover je moet schrijven.

Je vindt in onze kalender leuke inhakers waar je om kunt lachen. Maar ook voor iedere maand interessante onderwerpen waar je jouw volgers meer over kunt vertellen. Of beter nog: inspiratie voor social media posts die zó leuk zijn dat je volgers die willen delen op hun eigen accounts! Kortom: met onze inhakers voorkom je afhakers. 😉 

Een social media contentplan geeft je overzicht

Hoe houd je overzicht bij het bedenken en samenstellen van al die onderwerpen? Dat doe je door een goed contentplan op te stellen. In een contentplan voor social media bepaal je over welke onderwerpen je de komende maanden wilt communiceren en op welk kanaal. Dit zet je vervolgens in een contentkalender. 

De contentplanning zorgt ervoor dat je het hele jaar door in the picture blijft en je bereik vergroot. Hoe? Dat doe je door in te spelen op de behoeftes van je doelgroep. Met behulp van tips, creatieve inhakers, kleine blogs, ‘behind the scenes’… noem maar op. Ons uitgebreide overzicht van alle inhaakdata biedt jou daarbij 365 dagen volop inspiratie!

Een inhaakkalender vol thema- en feestdagen

Met onze inhaakkalender zie je per maand de thema- & feestdagen op een rij. Zo stel je heel eenvoudig je eigen contentkalender samen. Facebook, Instagram, LinkedIn, etc., welke socialmediakanalen je ook gebruikt, een totaaloverzicht van alle onderwerpen, feestdagen en andere bijzondere dagen van 2023 geeft je heel veel rust. Je hoeft niet telkens na te denken welke content je gaat plaatsen en wanneer. 

Pak hem er maar eens bij, onze inhaakkalender 2023. Je vindt hem in de download-link hieronder. Heb je nog vragen? Bel of mail ons! Geen tijd of zin om het hele jaar door leuke, originele en afwisselende content te bedenken? Wij helpen graag!

Download onze gratis pdf-versie van de inhaakkalender 202

© De Contentmaker