Social media training | Begrijp en boei je online publiek

social media training

Social media training leert jou hoe je Instagram, LinkedIn en Facebook effectief inzet voor je bedrijf. Want zeg nou zelf, soms kan social media voelen als ronddwalen door een doolhof van hashtags en trends. Hoe vaak ben je niet gestruikeld over content die niet aansloeg, of interacties die uitbleven? Of het gevoel dat je geen grip hebt op je zakelijke online aanwezigheid? Dat is jammer, want social media is een krachtig hulpmiddel. Maar… alleen als je weet hoe je het in je voordeel kunt laten werken. Dat is nou precies wat je leert in de social media training van De Contentmaker.

Social media training helpt jou op weg

Voor veel ondernemers en bedrijven is het effectief inzetten van social media een uitdaging. Het lijkt misschien eenvoudig, maar het vergt meer dan alleen het plaatsen van berichten en het verzamelen van volgers. Waar het vooral om draait? Om het begrijpen van je doelgroep en het creëren van relevante en boeiende content. En ja, is een hele klus, vooral als je niet weet waar je moet beginnen.

Wat leer je?

Zie social media training maar als een kompas dat je de weg wijst door de digitale jungle van social media platforms. Met een gestructureerde en begeleide aanpak leren wij jou hoe je effectief gebruikmaakt van online platforms. Met speciale aandacht voor Instagram, Facebook en LinkedIn. Je leert natuurlijk de praktische aspecten, maar je leert ook de psychologie achter het aantrekken (en betrekken) van je doelgroep.

De voordelen op een rijtje:

 • Diepgaand Inzicht
  De training biedt een diepgaand inzicht in hoe elk platform werkt. Je leert welke soorten content het beste presteren en hoe je de unieke kenmerken van elk platform kunt benutten.
 • Doelgerichte strategie
  Tijdens onze social media training leer je een strategie ontwikkelen die is afgestemd op je zakelijke doelen en je doelgroep. Geen zinloos ronddwalen meer, maar een gerichte aanpak.
 • Contentcreatie
  Je leert hoe je pakkende en boeiende content kunt maken die je volgers aanspreekt en je merk versterkt.
 • Interactie en engagement
  Ontdek hoe je interacties kunt bevorderen en betrokkenheid kunt vergroten. Het opbouwen van loyale volgers is namelijk essentieel!
 • Analyse en optimalisatie
  Je leert hoe je prestaties kunt meten en hoe je je strategie kunt aanpassen op basis van analysegegevens.

Social media training bij De Contentmaker

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom bieden we social media trainingen op maat, die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil begrijpen of een doorgewinterde ondernemer, die zijn online aanwezigheid wil verbeteren, onze training is geschikt voor iedereen.

Met social media training van De Contentmaker krijg je de kennis, vaardigheden en strategieën die je nodig hebt om effectief gebruik te maken van social media als een zakelijk hulpmiddel.

Social media training voor zzp’ers in Twente

Ook als je niet de kennis en het budget hebt van grote merken, kun jij impact maken met jouw content. Speciaal voor ZZP’ers geven we trainingen op open inschrijving. Samen met andere zzp’ers neem je dan deel aan de training in een compacte setting. Leuk om te leren van anderen en om ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden. Benieuwd naar data van aankomende trainingen? Mail dan naar contact@decontentmaker.nl.

Incompany trainingen

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dan beantwoorden we al je vragen. Weet je al zeker dat je graag een training wil volgen? Ook dan kan je ons bellen. Dan kijken we samen naar jouw doelen en zorgen we ervoor dat de training naadloos aansluit bij wat jij nodig hebt.

© De Contentmaker