Social Media

Training

Social media training en coaching

Het is enorm leuk om met social media aan de slag te gaan. Wij weten dat als geen ander. Daarom kozen onze Contentmakers voor ons mooie vak. Het kan dus best zijn dat je ervoor kiest om het niet aan ons uit te besteden, maar het in eigen beheer te houden. Kies je ervoor om het zelf te doen of om bij een collega/medewerker neer te leggen, dan wil je natuurlijk wel dat het zo goed mogelijk gebeurt. Social media behoeft zorg, aandacht, een plan en de juiste vaardigheden en mindset. Het is nu eenmaal een vak op zich!

Wij helpen je graag om je kwaliteit naar een hoger level te brengen met de juiste training en coaching. Of je nou je schrijfskills wilt verbeteren, een goede contentkalender wilt maken of tips nodig hebt om te bepalen waarover je gaat schrijven, wij zijn er voor je! Ook praktische tips bij de keuze van kanalen, doelgroepen en strategie, hebben wij voor je in huis. Onze trainingen en coaching zijn maatwerk, dus de mogelijkheden zijn legio. Er zijn wel een aantal veelgevraagde varianten, die we voor je op een rij zetten.

Inspiratie workshop (3 uur)

De perfecte workshop om jou te inspireren én te activeren! We staan stil bij de diverse kanalen (welke keuzes maak je hierin?), bij de doelgroepen die je wilt aanspreken (wie is je doelgroep, hoe stel je je doelgroep centraal en wat is relevant voor je doelgroep?) en het grootste deel van de training besteden we aan ‘Hoe bedenk je relevante en afwisselende content?’. 

Je krijgt tijdens de training praktische tips en een naslagwerk, waar je na de training direct mee aan de slag kunt. 

Meer weten? Of wil je liever een incompany training? Ook dat kan! Mail naar contact@decontentmaker.nl of bel naar 06-27149098.

Social Scan

Ben jij al lekker constructief aan de slag met social media? Wil je graag de puntjes op de i zetten? Tips van een professional, die er met een frisse blik naar kijkt? Maak dan nu gebruik van onze social scan voor €125. Juist nu is het van belang in contact te blijven met je doelgroep. Mét kwalitatieve content natuurlijk!

Hoe werkt het?
Wij duiken in jouw social media accounts, maken een scan (wat valt ons op, wat gaat er goed, wat kan er beter) en plannen dan een FaceTime of Zoom moment om jou feedback te geven en concrete actiepunten op te stellen. Iets voor jou? Mail naar contact@decontentmaker.nl, dan drinken we binnenkort online een kop koffie!

Online trainingen

In deze periode van social distancing, blijven wij sociaal, maar wel met gepaste afstand. Dat betekent dat je prima bij ons op kantoor een training kunt volgen (daar kunnen we de anderhalve meter afstand goed borgen), maar ook online gaan we graag aan de slag met je. De vorm, het moment en de inhoud is afhankelijk van jouw wensen. Wil je het graag 1 op 1? Geen probleem? Liever met je team? Ook geen probleem! Whatever works for you! Mail of bel ons, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.