VACATURE | Contentmaker/ copywriter

vacature-contentmaker-copywriter

Vacature Contentmaker/copywriter

Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons team. Ben jij die creatieve probleemoplosser vol verbeeldingskracht en innerlijke poëzie, wiens hart sneller gaat kloppen van het schrijven van short copy?

Waar je komt te werken

Je vindt ons in Hengelo. Een jong, groeiend bedrijf waar we graag doen waar we blij van worden. Hier geen strakke overlegstructuur, salarisgebouw en ‘we doen het altijd al zo’. Creativiteit heeft ruimte nodig. En die krijg je dus. Je mag hier jezelf zijn. 

Wat je gaat doen

Je beheert de social media kanalen voor onze opdrachtgevers. Je start met een strategie en gaat daarna doelgericht over tot creatie. Je houdt nauw contact met onze opdrachtgevers. En dat gaat je heel goed af, want je bent sociaal en empatisch. Je bent uitstekend in staat om je te verplaatsen in wisselende opdrachtgevers en hun doelgroepen. Treffend vertaal je producten en diensten naar de behoefte van de lezer.

Wie je bent

In een wereld van likes en algoritmes maak jij het verschil door de connectie met de mens achter de lezer te maken. Je werkt graag in een harmonieuze, collegiale sfeer, waar je zelf actief aan bijdraagt. Je bent proactief en denkt mee met de ondernemers en marketeers waar we mee samenwerken. Je begrijpt hun belangen en bent een volwaardige gesprekspartner. Schrijven is écht je ding. Want hoewel we in de breedte meedenken met onze opdrachtgevers en hun vraagstukken, ligt de focus op het schrijven van waardevolle content. Je hebt aantoonbare relevante ervaring en grote affiniteit met social media en/of online marketing.

Solliciteren?
Mail dan naar contact@decontentmaker.nl. Liever eerst telefonisch kennismaken? Bel dan naar Sharita: 06 – 27149098. 

© De Contentmaker