LinkedIn training in Hengelo voor zzp’ers

LinkedIn training in Hengelo voor zzp'ers

LinkedIn training voor zzp’ers die LinkedIn al gebruiken en die dat frequenter, bewuster en effectiever willen doen.

๐–๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐‹๐ข๐ง๐ค๐ž๐๐ˆ๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ณ๐ณ๐ฉโ€™๐ž๐ซ๐ฌ?

Jouw toegevoegde waarde als zelfstandig ondernemer is enorm. Je hebt kennis in huis, passie voor jouw vak en je bent – in tegenstelling tot grote organisaties – flexibel, persoonlijk en doortastend. Dat moet de wereld weten! Tijd om het woord te verkondigen dus. Via LinkedIn bijvoorbeeld, hรฉt platform voor professionals.

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐๐ž ๐ญ๐ซ๐š๐ข๐ง๐ข๐ง๐ 

We starten de training met bewustwording: LinkedIn is een โ€˜zakelijkโ€™ platform, wat houdt dat eigenlijk in? En hoe anders is het dan Facebook, Instagram en andere social media kanalen? Er zijn zoveel andere ondernemers, hoe onderscheid je je? Wat is het effect op jouw Personal Branding?

Daarna gaan we praktisch aan de slag. Je krijgt tips om jouw profiel te fine-tunen en gaan aan de slag met de content. Hoe bedenk je steeds weer nieuwe content? Hoe zorg je dat het aansprekend en waardevol voor je doelgroep is? Hoe positioneer je je bewust en effectief? Hoe breid je je netwerk uit? En hoe geef je LinkedIn structureel een plek in je agenda? Op al deze vragen krijg je antwoord!

Kortom: je leert hoe je LinkedIn effectief inzet op een manier die bij jou past! Na de training heb je helder voor ogen wat je voortaan (anders) wilt doen.

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐๐ž ๐ญ๐ซ๐š๐ข๐ง๐ž๐ซ

Sharita Satink Birtantie geeft deze training. En dat doet ze vol energie. Geen ruimte om in te dutten. Haar trainingen zijn naast inspirerend ook praktisch van aard. De kennis is direct toepasbaar. Er is tijdens de training voldoende ruimte voor vragen en interactie. En ze staat erom bekend dat ze ter plekke al bruikbare voorbeeldberichten voor je uit haar mouw schudt. Doe er je voordeel mee! ๐Ÿ˜‰

๐ƒ๐š๐ญ๐ฎ๐ฆ

4 maart 9.00 – 12.30 uur in Hengelo

๐“๐š๐ซ๐ข๐ž๐Ÿ

โ‚ฌ 295,- exclusief btw

๐€๐š๐ง๐ฆ๐ž๐ฅ๐๐ž๐ง?

Mail jouw gegevens naarย contact@decontentmaker.nlย om een plekje te reserveren.

© De Contentmaker