20 maart | Training Contentstrategie

Ga je met contentcreatie aan de slag zonder enige contentstrategie? Dan leveren je inspanningen niet het resultaat op dat je voor ogen had. Je steekt veel tijd en energie in het bijhouden van je social media accounts en je website, maar ziet nauwelijks groei in lezers, volgers en betrokkenheid bij je doelgroep. Tijd voor bezinning, tijd voor een goede strategie! Want alleen met een goede strategie maak je de content die jou gaat helpen jouw doelen te behalen.

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠

In deze training helpt Sharita jou om in 9 eenvoudige stappen een solide basis te creëren voor jouw contentmarketing. Geen stoffig plan, maar een praktisch toepasbare strategie, zodat je doelbewust en met focus kwalitatieve content kunt maken. Alles start met bewustwording. En bewust keuzes maken, dat is wat je leert tijdens deze training. Wat wordt jouw centrale boodschap? Wie wil je bereiken? Waarom moet jouw doelgroep jou volgen? What’s in it for them? 

Je verlaat de training met een goede basis voor jouw strategie. Met het verkregen inzicht en de praktische tips uit de training kun je daarna direct aan de slag om het zelfstandig verder uit te werken en finetunen. Voortaan maak je content waar jij én jouw lezers blij van worden. Want:

  • je hebt helder voor ogen wat je online wilt uitstralen;
  • je weet welke doelgroepen je wilt bereiken en wat hun behoeftes zijn;
  • je weet wat relevante content-thema’s zijn voor jouw doelgroep(en);
  • je weet hoe de ‘klantreis’ van jouw doelgroep eruit ziet en hoe je dit toepast bij het maken van content.

Voor wie is deze training?

Voor ondernemers, medewerkers en marketeers die social media content maken.

Over de trainer

Sharita Satink Birtantie geeft deze training. En dat doet ze vol energie. Geen ruimte om in te dutten. Haar trainingen zijn naast inspirerend ook praktisch van aard. De kennis is direct toepasbaar. Er zijn maximaal 6 deelnemers, zodat er voldoende ruimte voor vragen en interactie is. 

Datum

20 maart 9.00 – 14.00 uur in Hengelo

Tarief

€ 395,- exclusief btw | inclusief koffie, thee en lunch

Aanmelden?

Mail jouw gegevens naar contact@decontentmaker.nl om een plekje te reserveren.

© De Contentmaker