Social media cursus voor bedrijven

Social media cursus voor bedrijven

Een social media cursus voor bedrijven is dé oplossing als je overweldigd raakt door online marketing. Met onze cursus staan we klaar om het voor jou en je bedrijf toegankelijk en succesvol te maken. Niks geen moeilijk gedoe, maar gewoon vanaf het begin. Zodat je op je gemak kennis kunt maken met alle mogelijkheden en weet wat je moet doen. Ben je al wat bekender in de wereld van social media, dan bieden we trainingen voor gevorderden. Zo kan je op elk niveau instappen en groeien.

Social media cursus voor bedrijven op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en dat begrijpen we. Daarom bieden we niet alleen standaardcursussen aan. Onze social media cursus voor bedrijven biedt maatwerktrainingen die perfect passen bij jouw specifieke situatie. Of je nu een mkb’er bent, een startend bedrijf hebt, een retailbedrijf runt, een horecazaak hebt, of actief bent in de zorg, wij hebben de expertise om jou te begeleiden.

Training voor beginners & gevorderden

Onze social media cursussen zijn afgestemd op zowel beginners als gevorderden. Of je nu op zoek bent naar een solide basis of je bestaande strategie wilt verfijnen, wij bieden praktische tips en strategieën voor alle niveaus. Wil je dieper duiken? Overweeg dan onze cursussen die zich richten op specifieke aspecten, zoals het opzetten van bedrijfsaccounts op Instagram, Facebook en LinkedIn. Je leert bijvoorbeeld hoe je deze platforms optimaal kunt benutten voor jouw sector.

Social media cursus voor bedrijven bij De Contentmaker

Waarom je moet gaan voor een social media cursus voor bedrijven bij De Contentmaker? Daar hebben wij heel veel goede redenen voor!

  • Begeleiding van een expert
    First of all: wij zijn zeker geen groentjes in het socialmedia-landschap. En daar profiteer jij alleen maar van. Met al onze waardevolle ervaring staan we klaar om onze wijsheid met jou te delen. En weet je wat het mooie is? We doen dit werk dagelijks, dus je krijgt geen stoffige theorie, maar praktische inzichten waar je écht iets mee kunt.
  • Praktische tips
    Bij ons geloven we niet in saaie lezingen en ingewikkelde termen. Onze trainingen zitten bomvol praktische tips. We laten je niet zwemmen in de theorie, maar geven je concrete handvatten waarmee je meteen aan de slag kunt. Lekker praktisch dus!
  • Maatwerk
    We zeiden het al: geen bedrijf is hetzelfde. En dat begrijpen we als geen ander. Of je nu een startende ondernemer bent die de social media basics wil leren of een doorgewinterde pro die de strategie wil finetunen, onze trainingen passen we aan jouw wensen aan. Jij bepaalt het tempo en de focus.

Laatste trends & ontwikkelingen

We houden niet van stilstand, zeker niet in de snelle wereld van social media. Tijdens onze social media cursus voor bedrijven nemen we je mee door de nieuwste trends en ontwikkelingen. En dat niet alleen; we laten je zien hoe je die trends in de praktijk brengt. Zo blijf jij altijd een stapje voor op jouw concurrentie!

The art of online texting

Natuurlijk is er meer. We snappen als geen ander dat goede teksten de kers op de (social media) taart zijn. Daarom hebben we ook trainingen gewijd aan het schrijven van online teksten. Van pakkende captions tot posts die je doelgroep niet kan weerstaan, we leren je de kneepjes van het vak!  Geen zorgen, we maken er geen grammatica-les van 😉. We beloven je wél dat je na onze social media cursus voor bedrijven jouw boodschap kraakhelder en overtuigend kunt overbrengen.

Meld je nu aan voor onze social media cursus voor bedrijven

Geen stress, wél veel nieuwe kennis en skills. Ben je er klaar voor en wil je meer informatie? Dan kan je alles te weten komen op onze pagina social media trainingen. Zien we je snel?

Social media uitbesteden en onze abonnementen

Heb je wel de skills maar heb je tijdgebrek? Of heb je gewoon geen zin in het (steeds weer) bedenken van teksten? Dan doen wij het social media beheer voor jou! Terwijl jij je focust op de kernactiviteiten van je bedrijf, zorgen wij ervoor dat jij online aanwezig blijft en je doelgroep blijft aanspreken. Bekijk gerust eens onze flexibele abonnementen. Kopje koffie doen om het te bespreken?

© De Contentmaker