Website opfrissen

Houd jij je website regelmatig bij? Je website opfrissen is heel belangrijk om hem up-to-date te houden. Met de juiste info, juiste prijzen, nieuwe content en actuele beelden bijvoorbeeld. Wel zo handig voor je klanten! Maar ook áchter de schermen is het zaak dat je website goed bijgewerkt is: zo weet je namelijk zeker dat je site veilig is en goed werkt. Iets waar Google heel kritisch naar kijkt. Een ander voordeel van een website opfrissen is: je bent ook nog eens beter vindbaar door Google. Tijd om in actie te komen dus!

De lancering van een nieuwe website is vaak een spannend moment. In deze periode besteed je veel tijd en aandacht aan je site en zorg je ervoor dat alle info compleet is, je site lekker smoelt én gebruiksvriendelijk is. Ook aan de techniek schenk je in deze fase vaak veel aandacht. Maar dan is je website een tijdje online… Kijk jij er nog wel eens naar om? Er zijn talloze redenen om je website weer een keer onder de loep te nemen. Here we go:

Website opfrissen voor de veiligheid

Een veilige, goed werkende website is de basis. De info die erop moet komen te staan, komt daarna pas… En ja, ook al is dit niet het leukste gedeelte (want onzichtbaar), het is wel ontzettend belangrijk! Werkt je site veilig, dan ben je beter beschermd tegen hackers. Ook wordt een goed werkende site beter geïndexeerd door Google. Ga dus even voor jezelf na: wanneer heb jij het technische gedeelte van je website voor het laatst een update gegeven?

Een snelle en betaalbare website check-up

Een van de redenen waarom een website opfrissen op de lange baan geschoven wordt: er wordt vaak met pijn in het hart (lees: in de portemonnee) teruggedacht aan de lancering van de site. Een prijzig gebeuren! Maar wees niet bang: het opfrissen van je website hoeft niet veel geld te kosten. Het vernieuwen van de teksten en foto’s op je website levert al een grote visuele verandering op. Zo lijkt je site weer als nieuw! En eigenlijk is ‘ie dat ook! 😉

Google houdt van nieuwe content

Google houdt van nieuwe content. Of beter gezegd: omdat je klanten iets hebben aan relevante, actuele content zal Google dit classificeren als interessant. De verbeterde info op je site zorgt dus automatisch voor een betere vindbaarheid. Denk aan nieuwe (herschreven) teksten, verse blogs en nieuw beeldmateriaal. Klanten blij, Google blij, jij blij!

Laat De Contentmaker je website opfrissen

Wil jij jouw website op laten frissen, zonder dat je hier zelf veel tijd & geld aan kwijt bent? Dan raad je vast al wie je daarvoor moet hebben… Juist: ons! Wij zorgen voor nieuwe teksten, selecteren nieuw beeldmateriaal voor je en zorgen er daarmee voor dat je website een frisse, nieuwe uitstraling krijgt. Ondertussen voeren we ook een aantal technische checks uit, zodat je ook op dat vlak direct weet wat je te doen staat. Of wat je ons laat doen. Het is jouw feestje. Bijna net zo’n mooi feestje als de lancering van je website!

Benieuwd waar de quick wins voor jouw website liggen? Na een kosteloze scan, kunnen wij je dat zo vertellen. Je beslist daarna zelf of je er daadwerkelijk mee aan de slag wilt. Dus mail ons gerust!

© De Contentmaker